Werkwijze

badkamer advies


Krijgt u binnenkort uw nieuwe huis? En wilt u graag een nieuwe badkamer uitzoeken? Laat u dan goed adviseren. Want een badkamer is een aanschaf voor de komende tien tot misschien wel twintig jaar. Wilt u alles weten over de mogelijkheden voor úw huis? Neem eens een kijkje in onze showroom in Dodewaard, gemeente Nederbetuwe. Wij houden van goed advies en zorgvuldige begeleiding. Daarom kunt u alleen op afspraak bij ons terecht. Natuurlijk volledig vrijblijvend.

We hebben ons gespecialiseerd in het realiseren van nieuwe badkamers in nieuwbouwwoningen, in opdracht van aannemers en particulieren. Wij begeleiden huizenkopers van A tot Z:

 

Ja, graag een afspraak in de showroom

Functionaliteit, sfeer, design en comfort


Bij een badkamer draait het om functionaliteit, sfeer, design en comfort. Er zijn dus nogal wat zaken waar u op moet letten. En omdat u vast niet dagelijks een nieuwe badkamer uitkiest, is het verstandig u te laten adviseren door een badkamerspecialist. Iemand met kennis en ervaring, ook over de nieuwste producten en laatste trends.

 

Wat zijn úw badkamerwensen


Goed advies begint met zorgvuldig luisteren. Wat vindt u belangrijk? Welke wensen heeft u? Heeft u al ideeën over de stijl en de inrichting? We horen het graag. Wij vertellen u meer over de actuele mogelijkheden. En leiden u rond door onze showroom, met complete opstellingen van gerenommeerde badkamermerken Villeroy & Boch, Sphinx en Grohe. Dat geeft u inspiratie en richting. Of u nu houdt van modern, landelijk of klassiek.

"Deskundig badkamer-advies?
Maak een afspraak in onze showroom"

Elke badkamer begint met een goed idee. En met betrouwbaar advies over sanitair, badkamerontwerp en uitvoering. Wilt u echt goed advies over uw nieuwe badkamer? Welkom in de showroom van Kroon Badkamers in Dodewaard (gemeente Nederbetuwe). We werken voor aannemers én rechtstreeks voor particulieren.