Werkwijze

Badkamer ontwerpen


Natuurlijk wilt u graag een goed beeld van uw nieuwe badkamer. Want hoe passen de materialen bij elkaar? Matchen de kleuren wel? Kortom: u wilt zekerheid over de sfeer en uitstraling. Daarom maken wij voor u een natuurgetrouw 3D-ontwerp. Welkom in onze showroom.

 

Ja, graag een afspraak in de showroom

Laat u inspireren


Tijdens het eerste gesprek in onze showroom gaan we samen met u op zoek naar uw gedroomde badkamer. Laat u inspireren door de showroom-opstellingen met producten van Villeroy & Boch, Sphinx en Grohe. Sanitair, kranen en tegels. In totaal liefst 300 vierkanter meter. In een gesprek met onze adviseurs werken we uw ideeën samen verder uit. We gaan op ontdekkingstocht. Samen komen we tot een badkamer die past bij uw wensen. Qua functionaliteit, sfeer, design en comfort.

 

Realistisch 3D-ontwerp


Na uw bezoek vertalen we de badkamer-ideeën naar een realistisch 3D-ontwerp. Ook maken we dan een offerte. U ontvangt dit zo spoedig mogelijk per mail, zodat u het ontwerp in alle rust kunt bekijken en bespreken. Neem daarvoor gerust de tijd. Want we vinden het belangrijk dat u kiest voor een badkamer waar u echt enthousiast over bent.

Enthousiast over het ontwerp van uw badkamer? 


In een vervolggesprek nemen we het ontwerp samen met u door. We voeren eventuele aanpassingen door, totdat u 100% tevreden bent. Bent u enthousiast over het ontwerp? Dan neemt de hoofdaannemer van uw nieuwbouwwoning het plaatsen van de badkamer op in zijn hoofdplanning. Wij bestellen de materialen. En komen volgens planning langs om uw badkamer te installeren.

"Welkom in onze showroom"

Ziet u uw badkamerwensen graag vertaald naar een realistisch 3D-ontwerp? Welkom in de showroom van Kroon Badkamers in Dodewaard (gemeente Nederbetuwe).