Werkwijze

Badkamer plaatsen


Heeft u uw keuze gemaakt in onze showroom? En bent u enthousiast over het ontwerp? Dan plaatsen we uw badkamer. We combineren alle losse sanitair-producten, meubels en accessoires die u bij ons uitzocht tot één mooie badkamer. Úw gedroomde badkamer. 

We hebben ons gespecialiseerd in het realiseren van nieuwe badkamers in nieuwbouwwoningen, in opdracht van aannemers en particulieren. Wij begeleiden huizenkopers van A tot Z:

 

Ja, graag een afspraak in de showroom

Van installatiewerk tot afwerking


Een badkamer plaatsen is vakwerk. Het vraagt om technische kennis, gevoel voor praktisch gemak en om oog voor uitstraling. Van installatiewerk tot en met het bevestigen van dat ene handdoekhaakje, op de plek die u wenst. We voeren onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • Elektra aanleggen
  • Water aanvoer- en afvoer aanleggen
  • Tegelwerk en stucwerk van wanden en plafonds
  • Muurtjes plaatsen
  • Themostaatkranen en radiator installeren
  • Vloerverwarming aanleggen
  • Badmeubels installeren
  • Douchecabine en bad installeren
  • Ventilatiesysteem installeren
  • Badkameraccessoires bevestigen

 

Eigen monteurs


Wij gaan voor 100% resultaat. En houden graag de volledige controle over het proces. Daarom werken we uitsluitend met eigen monteurs. We selecteren hen op vakmanschap, ervaring en klantgericht werken. En op zorgvuldig werken. Elk hoekje, elk detail heeft onze aandacht. Tijdens de uitvoering komen we vaak nog wel een onverwachte uitdaging tegen. Ook dan gaan onze monteurs altijd voor de beste en mooiste oplossing. Zo nodig overleggen we met u. Zorgvuldigheid voorop.

 

Garantie op sanitair én installatiewerk


Nog een voordeel van Kroon Badkamers: omdat wij zowel het sanitair leveren als de badkamer plaatsen, krijgt u bij ons garantie op beide. Onze service gaat dus door na oplevering.

 

Specialist in warmtepomp-installaties


U kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze vakmensen. Kroon Badkamers is namelijk het zusterbedrijf van Kroon Installatietechniek, al twintig jaar specialist in installatiewerk. We hebben dus nogal wat ervaring. Handig: via ons kunt u bijvoorbeeld ook een warmtepomp laten installeren. Dit doen we voor steeds meer aannemers en particulieren. Informeer naar de mogelijkheden!

"Welkom in onze showroom"

Elke badkamer begint met een goed idee. En met betrouwbaar advies over sanitair, badkamerontwerp en uitvoering. Wilt u echt goed advies over uw nieuwe badkamer? Welkom in de showroom van Kroon Badkamers in Dodewaard (gemeente Nederbetuwe). We werken via aannemers én rechtstreeks voor particulieren.